Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Η ΠΡΩΣΚΑΛΟ στο Thess-Δίκτυο

Η ΠΡΩΣΚΑΛΟ συμμετέχει πλέον στο Δίκτυο Εθελοντικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης (Thess-Δίκτυο). Οι στόχοι του Δικτύου είναι η δικτύωση των οργανώσεων που δραστηριοποιούνται σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο, η ανάδειξη της αξίας του εθελοντισμού ως μια από τις κύριες κοινωνικές προτεραιότητες του σήμερα και η ανάληψη δράσεων που θα υποστηρίξουν την ανάδειξη της Θεσσαλονίκης ως κέντρου για θέματα εθελοντισμού.
Ζητήματα όπως το περιβάλλον, η ποιότητα ζωής, ο δημιουργικός ελεύθερος χρόνος, ο πολιτισμός, οι νέοι, το παιδί, τα άτομα με αναπηρία, οι μετανάστες, η πολιτιστική κληρονομιά, η Ευρώπη, ο συνεργατισμός, είναι μερικές μόνο από τις θεματικές προτεραιότητες του δικτύου.
Στο Thess-Δίκτυο συμμετέχουν οι παρακάτω οργανώσεις:
AIESEC Α.Π.Θ., AIESEC ΠΑ.ΜΑΚ, ALLE PASE AMENTE, Alter Ego. , Navarino Network, PRAKSIS, Street Panthers, UNESCO YOUTH CLUB OF THESSALONIKI, Youthnet Hellas, Άλλη Όψη, Αναπηρία σήμερα, ΑΝΤΙΓΟΝΗ, Άρσις, Δίκτυο Γυναικών Επιχειρηματιών Κέντρου ΕΡΓΑΝΗ, Εθελοντική Εργασία Θεσσαλονίκης, Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας Επανομής, Ελληνική Εταιρία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, παράρτημα Θεσσαλονίκης, Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, Ενωμένες Κοινωνίες των Βαλκανίων, Ένωση για τα δικαιώματα των πεζών, Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών, Νέα Ακρόπολη, Νέοι Αγρότες Θεσσαλονίκης, Οικοκοινωνία, Οικολογική Κίνηση Θεσσαλονίκης, Παιδί στην Πόλη, Παιδιά εν δράσει, Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, ΠΡΩ.Σ.Κ.ΑΛ.Ο., Σύμπραξη για το Κοινωνικό φύλο, Σχεδία στην πόλη, Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, Φίλοι πράσινου Θεσ/νίκης, Φίλοι του δάσους, Χ.Α.Ν.Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου