Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Στις 8 Αυγούστου κατατέθηκε στη Βουλή το Σ/Ν για την Κοινωνική Οικονομία και Επιχειρηματικότητα. Σχετικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση http://www.hellenicparliament.gr/Nomothetiko-Ergo/Katatethenta-Nomosxedia.
Από τον τύπο, http://www.tanea.gr/latestnews/article/?aid=4648263, πληροφορούμαστε ότι στις 23 Αυγούστου θα γίνει η συζήτηση του Σ/Ν στη Διαρκή Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής http://www.hellenicparliament.gr/Koinovouleftikes-Epitropes/CommiteeDetailView?CommitteeId=583b7a49-8542-41c0-8e16-e1c22246bfa6.


Με βάση τα δεδομένα αυτά προτείνεται :

  1. Η Διαβούλευση της ΠΡΩΣΚΑΛΟ να κλείσει στις 16 Αυγούστου και μέχρι τις 21 Αυγούστου να γίνει προσπάθεια να οριστικοποιηθούν οι θέσεις της.
  2. Στις 22 Αυγούστου να σταλούν οι προτάσεις της ΠΡΩΣΚΑΛΟ σε όλα τα μέλη της Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, καθώς επίσης και σε όσες ΜΚΟ ενδιαφέρονται για το θέμα και παρεμβαίνουν στο ζήτημα (Παρατηρητήριο κλπ.).
  3. Να γίνει η μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια ενημερωτικών συναντήσεων με τα κόμματα  και τους βουλευτές, με σκοπό την υιοθέτηση των προτάσεών μας κατά την τελική ψήφιση του Σ/Ν.
  4. Να συντονίσουμε τις προσπάθειές μας με όσες άλλες Κινήσεις έχουν παραπλήσιες προτάσεις με την ΠΡΩΣΚΑΛΟ, με σκοπό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου